Rólunk

Történetünk

Robolution, mint robot Integrátor cég, egy kanadai robot integrátor cég mintájára alakult. A vállalkozást alapító magánszemélyek a Paksi Atomerű biztonsági rendszereinek üzembe helyezésében vettek részt. Miután 1993-ban az erőmű bővítését leállították, egyikük Kanadában robot integrátori vállalkozást indított el, a másikuk Magyarországon számítástechnikai vállakozást hozott létre. 2005 végén megalapították Robolution-t.

Ipari parki csarnokunk

Alapelveink

  • Magas, kompromisszummentes minőség biztosítása, a cella magas szintű rendelkezésre állásának biztosítása érdekében.
  • Frappáns, költségtakarékos megoldások alkalmazása, és ésszerű ráfordítások érvényesítése az árképzés során.
  • Rugalmasság, gyorsaság a létesítés folyamatában, és az üzemeltetés során.
  • Jól dokumentáltság.
  • emberi-szakmai kapcsolatokra törekvés Megrendelő dolgozóival.
  • Bármely robotgyártó robotjainak alkalmazására való képesség.
  • Kulcsra kész” lepróbált cella leszállítása a gyors üzembe helyezhetőség érdekében.
  • Áttekinthető, „profi” PLC, HMI és robot programozás.
2005

CÉGALAPÍTÁS

2005-ben Robolution szervezeti és informatikai hátterének kiépítése volt a fő feladat, amely érdekében egy Kanadában robotintegrátori tapasztalatot szerzett fiatal villamosmérnök és egy informatikus kapcsolódott a tulajdonosi körhöz.

2006

ELSŐ PROJEKT ELNYERÉSE

2006-ban több kisebb integrátori munkában vettünk részt, ezalatt az idő alatt elnyertük az első robotcella pályázatunkat, amelynek kapcsán a SC Turdeana SA romániai cégnek készítettünk robotcellát.

2007

CSARNOK VÁSÁRLÁS

2007-ben megvásároltuk első csarnokunkat Paks város szívében, a régi paksi konzervgyár egyik csarnok épületében. A csarnokrész 250 négyzetméteres, nagy belmagasságú, egy légterű helyiség volt, amely jelentős átalakításra szorult.

2010

CSARNOK BŐVÍTÉS

Az egyre több egyidőben futó projektünk és a folyamatosan bővülő gépparkunk és csapatunk miatt szükségessé vált a csarnokunk bővítése, amelyben a nagy belmagasságnak köszönhetően kialakíthattunk egy belső szintet, így további 250 négyzetméterrel nőtt a telephelyünk mérete. Ezzel egyidőben döntés született új csarnok építéséről.

2011

ÚJ CSARNOK ÉPÍTÉSE

2011-ben megkezdtük új csarnok- és irodaépületünk építését, amely minden szempontból a robotintegrátori munkánk sajátosságainak figyelembe vételével került megtervezésre. Sikerrel pályáztunk a DDOP-1.1.1/D-10 telephely fejlesztési pályázaton, amely mintegy 23 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyújtott beruházásunkhoz. A beruházás célja volt, hogy olyan támogató és inspiráló munkakörnyezetet teremtsen, amely záloga lehetett Robolution hosszú távú sikerének. A létesítmény 2013 elején került átadásra.

2016

GÉPBESZERZÉSEK

2016-ban részben pályázati forrásból megvettük az első CNC megmunkáló központunkat és plazmavágó berendezésünket, amelyeknek köszönhetően robotcelláink és más termékeink alkatrészeit házon belül le tudjuk gyártani. A robotcella részegységek gyártását házon belül el tudjuk végezni.

2021

NAGY PROJEKT

2021-ben megnyertük az eddigi legnagyobb projektünket, amelynek keretén belül 11 robotcellát kellett megterveznünk, legyártanunk majd telepítés után beüzemelnünk. A feladatot határidőre, kiváló minőségben elvégeztük.

2022

ESZKÖZBESZERZÉS ÉS CSARNOKBŐVÍTÉS

2022-ben részben pályázati forrásból, a meglévő csarnokunkat 109 négyzetméteres raktárral bővítettük, valamint eszközparkunkat fejlesztettük korszerű fejlesztjük 3D nyomtatóval, lézerjelölővel, valamint szerverrel és tervező számítógépekkel.