Oktatás

Robotkezelési Oktatás

Cégünk teljes körű robotkezelési oktatást nyújt, így vállalata munkatársai átfogó képzést kapnak a robotcellák használatáról. A robotkezelési tréningek során olyan oktatási anyagokat biztosítunk, amelyek minden szükséges ismeretet tartalmaznak a robotok kezeléséhez és felügyeletéhez. A vállalat által kiválasztott dolgozók részletes bemutatót és gyakorlati útmutatót kapnak a robotcellák működéséről, segítve a gyors és biztonságos munkavégzést.

Robotcellák és robotrendszerek létesítése során a beüzemelés fontos feltétele, hogy a kezelő és karbantartó személyzetet a konkrét rendszer üzemeltetési és karbantartási tudnivalóival meg kell ismertetni helyszíni oktatás keretében. Szükség lehet ezt kiegészítő, vagy szélesebb körű további oktatásra is, amelyet többlet szolgáltatásként biztosítunk. Fontos kihangsúlyozni, hogy ezek olyan komplex oktatások, amelyek magukban foglalják a teljes robotcella vagy robotrendszer PLC, HMI, és robot programjainak ismertetését, valamint a rendszer kezelésének begyakorlását is.

Oktató robotcellák

Tekintse meg Oktató robotcelláinkat a gombra kattintva!
Oktatás

Robotprogramozási Tréning

A robot kezelési oktatás mellett robotprogramozási tréningeket is tartunk egyedi igények szerint. Az Ön által kiválasztott dolgozóknak olyan oktatási programot nyújtunk, amely a robotok programozásához szükséges ismereteket adja át. Legyen szó új programok készítéséről vagy meglévő programok finomhangolásáról, segítünk a hatékonyság maximalizálásában. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy együtt fejleszthessük ki azt a képzési programot, amely a legjobban illeszkedik vállalata szükségleteihez.