Robotcella tervezés és kivitelezés

Robotcellák tervezése és kivitelezése

A Megrendelő egyedi igényei alapján vállaljuk a robotcellák tervezését és kivitelezését.

Robotcellák

A folyamat első lépése a Megrendelő céljainak és elképzeléseinek alapos megértése, amelyet a koncepció tervezése követ. E tervezési szakasz során az iteratív egyeztetések révén biztosítjuk a legjobb koncepció kialakítását a Megrendelő számára. Ebben a fázisban dől el, hogyan és milyen feltételekkel (idő, költség, eredményesség stb.) valósítható meg az elképzelés.

Ezt követi a részletes tervezés, amelyhez szintén szükségesek az egyeztetések.

Majd a gyártás, összeszerelés és részleges beüzemelés szakasza következik. A működés bemutatását és ellenőrzését követően kerül sor a kiszállításra és telepítésre.

A beüzemelés és a kapcsolódó rendszerekhez való illesztés (integráció) után az üzemeltetés, valamint a karbantartási feladatok oktatása az üzemeltető személyzet számára történik meg.

A folyamat záró lépése a próbaüzem, amely során a robotcella igazolja, hogy az elvárásoknak megfelelő biztonsággal és hatékonysággal üzemel.

Robotcella tervezés

Integráció

Amennyiben a robotcellához több gyártó gépeit kell integrálni, gondoskodunk a gépek közötti összeköttetésről és a közös rendszerrel történő összeintegrálásról.

Ha a robotcella célja egy adott megmunkálógép vagy bármely más gép kiszolgálása, biztosítjuk a szükséges kommunikációs kapcsolatokat, hogy a robotcella működjön. Szakértő csapatunk végzi a projekt minden lépését, a tervezéstől a gyártáson át a helyszíni telepítésig.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha részletesebb információra van szüksége vagy konkrét szolgáltatást szeretne igénybe venni. Készen állunk, hogy segítsünk projektje sikeressé tételében az Ön igényeinek megfelelően.