Használt robotok

Használt robotok felújítása és integrálása a Robolutionnél

Robolution nemcsak az új robottechnológiák integrálásában élen jár, hanem kiváló lehetőséget kínál használt robotok beszerzésére és felújítására is.

Ebben a szekcióban bemutatjuk, hogyan teszi lehetővé a Robolution a használt robotok költséghatékony integrálását, miközben fenntartja a magas minőségi és teljesítményi elvárásokat.

1592-doboz-pakolas-robotcella

Költséghatékony megoldások

A használt robotok beszerzése jelentős költségmegtakarítást jelenthet a vállalatok számára, különösen, ha a projekt korlátozott költségvetéssel rendelkezik.

A Robolution szakértői gondosan válogatják ki és újítják fel azokat a használt robotokat, amelyek még mindig megfelelnek a szigorú műszaki és teljesítményi követelményeknek. Ezáltal a megrendelők akár az új robotok árának két harmadáért is hozzájuthatnak a szükséges technológiához.

Felújítási folyamat

A használt robotok felújítása a Robolutionnél magában foglalja a mechanikai és elektronikai alkatrészek átfogó felülvizsgálatát, a szoftverfrissítéseket és a szükséges alkatrészek cseréjét.

Minden robot átesik egy szigorú minőségellenőrzési folyamaton, beleértve a teljesítmény teszteket is, hogy biztosítsuk azok megbízhatóságát és hosszú távú teljesítményét. A felújított robotok 6 hónapos garanciát kapnak, amely további biztonságot nyújt a megrendelők számára.

A megfelelő robot kiválasztása és integrálása

A Robolution szakértői segítenek a megrendelőknek a használt robotok kínálatából az alkalmazásukhoz leginkább megfelelő robot kiválasztásában. A választási folyamat magában foglalja a gyártási célkitűzések, a termelési sebesség és a pontosság, valamint a költségvetési szempontok figyelembevételét. Az ideális robot kiválasztása növeli a gyártási hatékonyságot és csökkenti az üzemeltetési költségeket.

A Robolution nem csak a használt robotok felújításában és értékesítésében kínál megoldásokat, hanem a teljes körű integrációs szolgáltatásokat is nyújtja. Ez magában foglalja a robotcellák tervezését, a rendszerkonfigurációt, a programozást és a működési teszteket, biztosítva, hogy a használt robotok zökkenőmentesen illeszkedjenek be a meglévő gyártási folyamatokba.

Ez a megközelítés lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kihasználják a robotika által nyújtott előnyöket anélkül, hogy jelentős beruházást kellene eszközölniük új eszközökbe, miközben biztosítják a műszaki és teljesítményi elvárások teljesülését.