Új robotok

Új robotok integrálása a Robolutionnél

A Robolution az ipari automatizálás terén kiemelkedő szerepet tölt be, mint a robottechnológia specialistája.

Széleskörű szakértelmünk lehetővé teszi, hogy a piacvezető robotgyártóktól származó, legújabb technológiájú robotokat integráljuk a legkülönfélébb ipari alkalmazásokba.

robolution_kepek (4)

Gyártófüggetlen integráció

A Robolutionnél legyen szó KUKA, ABB, Fanuc, Motoman vagy bármilyen más márkájú robotról, minden esetben a projekt specifikus igényeinek megfelelően tudja azokat robotcelláiba integrálni. Ez a sokoldalúság biztosítja, hogy minden megrendelő megtalálja a számára ideális megoldást.

Kedvező beszerzési feltételek

Mint a robotok fő felhasználója, a Robolution jelentős viszonteladói és integrátori kedvezményeket élvez a robotgyártóktól. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink számára rendkívül kedvező áron biztosíthatjuk az új robotok beszerzését és integrálását. Ezek a kedvezmények közvetlenül az ügyfeleinknek is érvényesülnek, lehetővé téve számukra, hogy költséghatékonyan valósítsák meg automatizálási projektjeiket.

Ideális robot kiválasztása

A robotcella modellezésével és szimulációjával a Robolution segít azonosítani az adott alkalmazáshoz leginkább megfelelő robotot. Ez a folyamat magában foglalja a munkafolyamatok elemzését, a terhelési követelmények megértését és a helyszíni adottságok figyelembevételét. Ezzel a megközelítéssel biztosítjuk, hogy a kiválasztott robot tökéletesen illeszkedjen a megrendelő gyártási folyamatába, maximális hatékonyságot és pontosságot nyújtva.

A Robolutionnál az új robotok integrálása nem csupán egy technikai folyamat; ez egy stratégiai partnerség kezdete, ahol minden lépés az ügyfél igényeinek megfelelően történik, a projekt kezdetétől a teljes üzembe helyezési